top of page

Cupid Chefs aan het woord

chef special.jpg
over ons_edited.png

Vraag 1: Hoe zijn jullie op dit idee gekomen?

Het kwam ter sprake op een zomerse avond toen we het over onze dates van de afgelopen tijd hadden. Ik wist dat Jan Coen altijd al een eigen project wilde opzetten naast zijn werk als kok en opeens zag ik deze 2 concepten helemaal samen komen. Liefde gaat ten slotte door de maag ! 

Vraag 2: Wie hebben de foto's en illustraties gemaakt?

We hadden geluk dat we via via een  fotograaf hebben gevonden uit Eindhoven (@studio.baybee) en een kunstenares uit Vancouver (@paigejung_). Het talent spat er bij allebei vanaf dus het was echt super om met ze samen te werken! 

Vraag 3: Komt het boek ook in boekenwinkels te liggen?

Zeker! De eerste weken hebben we ons boek vooral via deze website verkocht maar inmiddels liggen we in meer dan 10 boekhandels in Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, en Heeze. Het was wel een trots moment toen we de eerste keer bij een Athenaeum of in de Dominicanenkerk binnenliepen en ons boek lag er. 

Vraag 4: Werken jullie met een uitgever?

Nee, we geven het boek in eigen beheer uit. Dit lukt ons alleen doordat de vriendin van Jan Coen de vormgeving doet en we met de boekdrukker een partij hebben die ons goed assisteert. 

Vraag 5: Staan er ook vegetarische gerechten in het boek?

Ja, bijna de helft van de gerechten is vegetarisch. Veel van onze gerechten kan je ook met een kleine aanpassing vegan en/of glutenvrij maken. 

Vraag 6: In welke date fase zitten jullie zelf? 

Hubert is klaar om alle gerechten uit te proberen en ik ben inmiddels bij het hoofdstuk liefde van mijn leven aangekomen!

Vraag 7: Komt er ook een officiële lancering van het boek?

Ik dacht dat deze vraag nooit kwam ;) We hebben onder andere een valentijnsevent bij de boekhandel Broese in Utrecht en er volgt nog veel meer! We houden je op de hoogte via onze instagram (@cupidchefsamsterdam)

bottom of page